LUCHTZUIVERING

De oplossing voor uw schone lucht

Winkel-, school-, horeca- en kantoorruimtes zijn gevoelig voor overdracht van o.a. Covid-19 virus. Een virus verspreidt zich makkelijk via onzichtbare kleine druppeltjes die in de lucht hangen. Onze luchtzuiveringsboxen filteren de lucht en maken virussen voor 99,9% inactief. 

Laat uw klanten, medewerkers, scholieren en gasten virus-vrij ademhalen in veilig geventileerde ruimtes.

Branches

Doelgericht denken wij mee met de best passende oplossing voor uw situatie. Verschillende sectoren en gebouwen hebben uiteenlopende knelpunten. Onze experts adviseren u bij het maken van een luchtplan. Waarin de benodigde aantallen en de meest geschikte posities in de ruimte worden vastgesteld.

Interessant om te lezen:

UV Light Fight the Spread / Combatting Corona with ionization / Test report UV-C / Test report ionisation

 

Sorteer op
 • NIEUW

  Sanitas Lux PURA 6060
  Sanitas Lux PURA 6060

  Pura 6060 doodt bacteriële schimmel- en schimmelsporen en inactiveert virussen in de lucht. Deze krachtige UVC-plasma-luchtdesinfectie-unit is ontworpen voor een snelle installatie in Lay-in-T-raster- of Spring T-plafondsystemen.

 • NIEUW

  Sanitas Lux ION T3
  Sanitas Lux ION T3

  ION-T3 bindt zich aan het oppervlak van virussen en andere (fijn) stoffen. Bacteriën, schimmels en virussen worden onschadelijk gemaakt en inactief. Deze luchtdesinfectie-unit kan direct geplaatst worden op een 3-fase rail.

 • NIEUW

  Sanitas Lux PURA T3
  Sanitas Lux PURA T3

  PURA T3 doodt bacteriële schimmel- en kiemsporen en inactiveert virussen in de lucht. Deze krachtige plasma-luchtdesinfectie-unit kan snel geïnstalleerd worden op een 3-fase rail om onmiddellijke luchtveiligheid te leveren.

© 2020 - 2022 bufferz.nl | sitemap | rss